Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g703g977kcal133.6g0g49.2g0g
Korppujauho 88g322kcal9.2g65.8g0.9g4.7g
Vesi, vesijohtovesi 352g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 193g276kcal24.2g0.6g19.8g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)220g77kcal5.3g10.3g1.1g5.7g
Sipuli 97g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3304g3362kcal347g162.6g142.4g24g
Valittu annoskoko1652g1681kcal173.5g81.3g71.2g12g
Annoskoko puolitettuna826g840kcal86.8g40.7g35.6g6g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628