Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu439g1582kcal52.7g311.9g9.2g0g
Kananmuna kuoreton 580g827kcal72.5g1.7g59.4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g70g45kcal2.5g0.1g17.6g0g
Sokeri 176g713kcal0g175.6g0g0g
Voi 105g765kcal1.3g0.4g85.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 53g174kcal1.1g1.6g18.5g0g
Appelsiini, kuorittu 229g108kcal1.3g20.3g0.7g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3304g8428kcal262.8g1023.2g382.2g9.6g
Valittu annoskoko1652g4214kcal131.4g511.6g191.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna826g2107kcal65.7g255.8g95.6g2.4g
Arvot/100g100g255kcal8g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429