JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1280g1601kcal268.7g0g57.6g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g186g426kcal59.6g0.9g20.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original23g16kcal0.9g1.9g0.7g0.7g
Tomaattipyree, Pirkka35g29kcal1.2g6.6g0.3g0.3g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g70g275kcal22.3g0g20.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 23g25kcal1.8g3.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3304g4763kcal710g29.8g199g4.2g
Valittu annoskoko1652g2382kcal355g14.9g99.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna826g1191kcal177.5g7.5g49.8g1.1g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.9g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293642