Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 175g1268kcal2.1g0.7g142.1g0g
Sokeri 99g402kcal0g98.9g0g0g
Kananmuna, paistettu 64g129kcal8.2g0.2g10.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 227g780kcal23.2g159g2.7g8g
Leivinjauhe 5.8g10kcal0.3g2.2g0g0g
Raparperi 233g79kcal1.6g12.8g0.2g3.3g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 233g90kcal0.4g19g0.2g3.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g18g64kcal0.6g13.9g0.6g0g
Sokeri 47g189kcal0g46.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 11g35kcal0g8.6g0g0.1g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g233g816kcal32.6g130.5g17.5g23.3g
Voi 117g845kcal1.4g0.5g94.7g0g
Sokeri 74g302kcal0g74.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 117g400kcal11.9g81.6g1.4g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3304g10815kcal164.6g1297.6g540.4g84.6g
Valittu annoskoko1652g5408kcal82.3g648.8g270.2g42.3g
Annoskoko puolitettuna826g2704kcal41.2g324.4g135.1g21.2g
Arvot/100g100g327kcal5g39.3g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790