Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta409g1474kcal53.2g286.5g8.6g14.3g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 231g329kcal28.9g0.7g23.7g0g
Sokeri 357g1448kcal0g356.5g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g140g1008kcal1.4g1.4g112g0g
Vesi210g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 11g45kcal0g11.2g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 280g100kcal0.4g19.9g0.3g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3304g8857kcal169.2g1363g289.2g40g
Valittu annoskoko1652g4429kcal84.6g681.5g144.6g20g
Annoskoko puolitettuna826g2214kcal42.3g340.8g72.3g10g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.3g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095