Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 4036g1319kcal25g224.4g8.1g102.9g
Sipuli (kuorittu)202g55kcal2.6g9.7g0.4g3.4g
Peruna, keskikokoinen 60g484g291kcal7.3g63g0.5g4.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g504g1412kcal95.8g0.2g111g0g
Katkarapu 686g469kcal99.1g0g7.5g0g
Vesi4036g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow53g136kcal5.2g5.2g10.5g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7365kcal470g605g276g223g
Valittu annoskoko10000g3682kcal235g302.5g138g111.5g
Annoskoko puolitettuna5000g1841kcal117.5g151.3g69g55.8g
Arvot/100g100g37kcal2.4g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234834