Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g350g2520kcal3.5g3.5g280g0g
Fariinisokeri350g1421kcal0g349.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 289g412kcal36.1g0.9g29.6g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten79g260kcal18.5g35.4g16.5g8.7g
Pandan tumma suklaa 150 g123g654kcal6g63.7g39.2g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g175g919kcal16.6g92.7g54.2g0g
Mantelirouhe, 1 rkl88g506kcal18.5g4.6g44.2g10.2g
Leivinjauhe 8.7g15kcal0.5g3.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g70kcal0g17.3g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 175g578kcal3.5g5.2g61.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3307g14709kcal206.4g1152.4g1049.8g37.8g
Valittu annoskoko1654g7355kcal103.2g576.2g524.9g18.9g
Annoskoko puolitettuna827g3677kcal51.6g288.1g262.5g9.5g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.8g31.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773