Kana-kasviskeitto

Kuori ja pilko perunat ja 3 porkkanaa ja keitä kypsiksi.

Kuori 1 sipuli.

Paista 1rkl oliiviöljyssä kananpojan paistisuikaleet ja sipuli pannulla ja lisää ne kypsinä keittoon.

Lisää sitten pakastevihannekset ja -maissit ja lämmitä keitto.

Lopuksi sekoita fond du chef liemihyytelö pieneen määrään keitettyä vettä ja lisää keittoon.

Lisäksi voit maustaa esim.

Herbamare -yrttisuolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3309 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g850g638kcal16.2g136g1.7g8.5g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.5g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Kariniemen kananpojan paistisuikaleet hunajamarinadissa 800g (Kariniemi), annos 200g400g600kcal66.4g1.2g36g0g
Vihannessekoitus,Kesäpöytä (Apetit), annos 125g125g44kcal3.4g5.9g0.6g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g100g124kcal3g25.6g0.6g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g15g9kcal0.4g0.8g1.1g0.1g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g2.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3309g3052kcal181.4g355.6g94.6g24g
Valittu annoskoko1655g1526kcal90.7g177.8g47.3g12g
Annoskoko puolitettuna827g763kcal45.4g88.9g23.7g6g
Arvot/100g100g92kcal5.5g10.7g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368638