Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g250g77kcal3.1g18.2g0.5g7.7g
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Vesi1249g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)25g65kcal3.2g3g4.5g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl63g53kcal0.9g2.7g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3310g433kcal16.2g54.4g19g18g
Valittu annoskoko1655g216kcal8.1g27.2g9.5g9g
Annoskoko puolitettuna828g108kcal4.1g13.6g4.8g4.5g
Arvot/100g100g13kcal0.5g1.6g0.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283816