Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 603g203kcal4.2g33.2g0.6g8.4g
Sokeri 256g1041kcal0g256.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 151g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g12g38kcal1.3g7.2g0.8g3.4g
Kaneli, jauhettu, annos 2g6g16kcal0.2g4.8g0.2g3.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g97kcal0g23.9g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl603g2051kcal12.1g18.1g211.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g6890kcal35.6g686.6g425.4g30.2g
Valittu annoskoko1656g3445kcal17.8g343.3g212.7g15.1g
Annoskoko puolitettuna828g1722kcal8.9g171.7g106.4g7.6g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891