Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus450g315kcal72g0g1.3g0g
Purjosipuli 270g62kcal4.9g6.5g0.5g5.7g
Tilli, tuore 34g10kcal1.2g0.3g0.3g0.7g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)899g295kcal6.3g58.5g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g1363kcal168.8g130.6g13.2g12.8g
Valittu annoskoko1656g682kcal84.4g65.3g6.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna828g341kcal42.2g32.7g3.3g3.2g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189480