Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 241g183kcal4.5g37.3g0.5g2.4g
Porkkana 422g138kcal2.6g23.4g0.8g10.7g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g241g48kcal2.9g7.7g0.8g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 602g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g151g422kcal28.6g0g33.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g1582kcal77.2g136.8g70.4g31.4g
Valittu annoskoko1656g791kcal38.6g68.4g35.2g15.7g
Annoskoko puolitettuna828g395kcal19.3g34.2g17.6g7.9g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265529