Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1052g190kcal5.9g26.3g4.2g7.4g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g84g101kcal2.1g5g7.6g1.3g
Ruokakerma Valio 4% K&P301g180kcal3g13.5g12g1.8g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g45g156kcal5g31.1g1.1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g1387kcal39.8g174g50.6g30.8g
Valittu annoskoko1656g693kcal19.9g87g25.3g15.4g
Annoskoko puolitettuna828g347kcal10g43.5g12.7g7.7g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289810