Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 999g632kcal30g48g35g0g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1115kcal33.1g227.4g3.9g11.4g
Kananmuna 50g(kpl)200g252kcal22g0.6g18g0g
Sokeri30g122kcal0g30g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.9g0g0g
Rypsiöljy 90g795kcal0g0g89.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g5927kcal170.2g635.8g293.6g22.8g
Valittu annoskoko1656g2964kcal85.1g317.9g146.8g11.4g
Annoskoko puolitettuna828g1482kcal42.6g159g73.4g5.7g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268