Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g408g641kcal89.4g0g31.4g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g240g408kcal18.5g12.5g31.2g6.7g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g240g310kcal10.1g12.2g24g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g180g135kcal32.4g0.9g1.8g0g
Sitruuna kuorittu 36g15kcal0.2g0.8g0.4g1g
Tilli, tuore 12g3.6kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g540g1291kcal39.4g253.8g8.6g42.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g5604kcal380.8g560.6g195g100.2g
Valittu annoskoko1656g2802kcal190.4g280.3g97.5g50.1g
Annoskoko puolitettuna828g1401kcal95.2g140.2g48.8g25.1g
Arvot/100g100g169kcal11.5g16.9g5.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323988