Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 686g1302kcal186.1g0g61.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)298g254kcal3g10.4g20.9g0g
Sipuli (kuorittu)224g60kcal2.9g10.7g0.4g3.8g
Korppujauho 75g273kcal7.8g55.9g0.8g4g
Kananmuna kuoreton 328g468kcal41g1g33.6g0g
Tilli, tuore 45g13kcal1.7g0.4g0.4g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g4742kcal485g156.8g235.8g17.4g
Valittu annoskoko1656g2371kcal242.5g78.4g117.9g8.7g
Annoskoko puolitettuna828g1186kcal121.3g39.2g59g4.4g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992