Uuniparsa

Pese parsat ja katkaise puinen varsi napsauttamalla.

Laita parsat vuokaan.

Mausta ja lisää oliiviöljy.

Paista uunissa 200 asteessa 15 minuuttia.

Hyvä lisäke vaikka mille!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsa 1448g224kcal18.5g17.4g2.9g21.7g
Parmesaani (Joku), annos 30g80g306kcal19.1g0g26.3g0g
Rypsiöljy 101g896kcal0g0g101.3g0g
Mineraalisuola keskiarvo 25g0.3kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g2853kcal75.4g34.8g261g43.4g
Valittu annoskoko1656g1426kcal37.7g17.4g130.5g21.7g
Annoskoko puolitettuna828g713kcal18.9g8.7g65.3g10.9g
Arvot/100g100g86kcal2.3g1.1g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422705