Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 240g1742kcal2.9g1g195.2g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g300g1681kcal24g111g126g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g600g2041kcal15g498.2g3g12g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 14g53kcal2.7g1.6g3.1g4.4g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Sokeri 204g828kcal0g203.9g0g0g
Siirappi 168g507kcal0.2g124.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 120g171kcal15g0.4g12.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g14076kcal120.6g1888g679.2g32.8g
Valittu annoskoko1656g7038kcal60.3g944g339.6g16.4g
Annoskoko puolitettuna828g3519kcal30.2g472g169.8g8.2g
Arvot/100g100g425kcal3.6g57g20.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447785