Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 36g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Vehnäjauho sunnuntai655g2293kcal78.6g465.1g13.8g22.9g
Grahamjauho, 1 dl191g688kcal24.8g131.8g5.7g23.9g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen137g983kcal0g0g109.2g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 46g34kcal6g0.5g0.2g3.1g
Maito, Kevyt455g209kcal14.6g21.8g6.8g0g
Sokeri 127g517kcal0g127.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g9551kcal257g1493.2g278.8g99.8g
Valittu annoskoko1656g4776kcal128.5g746.6g139.4g49.9g
Annoskoko puolitettuna828g2388kcal64.3g373.3g69.7g25g
Arvot/100g100g288kcal7.8g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187