Punajuuririsotto 10/2014

1. Raasta sipuli ja kuoritut punajuuret.

2. Kiehauta vesi ja liemikuutio ja pidä lämpimänä.

3. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota siinä riisi, sipuli ja punajuuriraaste noin 5 min.
4. Lisää1 dl kasvislientä ja kerma.

5. Kun neste on imeytynyt riisiin, lisää kasvislientä ja mehua pienissä erissä välillä sekoittaen, kunnes risotto on kosteaa ja mehevää.

6. Mausta pippurilla ja etikalla.

7. Viimeistele aurajuustolla ja basilikalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g1088g294kcal14.1g52.2g2.2g18.5g
Punajuuri 1633g627kcal16.3g112.7g3.3g40.8g
Vesi, vesijohtovesi 1905g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1 kpl = 10 g (Knorr), annos 10g54g142kcal6g1.9g12g0.8g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste163g1208kcal0g0g133.9g0g
Risottoriisi (Pirkka)1088g3592kcal72.9g870.7g4.4g0g
Omenatäysmehu 100% (Pirkka)544g245kcal1.1g59.9g5.4g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)122g25kcal0g8g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu2721g1633kcal27.2g122.4g108.8g0g
Aurajuusto680g2313kcal136.1g0g197.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20154kcal547.4g2455.6g934.6g120.2g
Valittu annoskoko10000g10077kcal273.7g1227.8g467.3g60.1g
Annoskoko puolitettuna5000g5039kcal136.9g613.9g233.7g30.1g
Arvot/100g100g101kcal2.7g12.3g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444123