Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 1500g1305kcal15.9g274.5g6g27g
Voi 56g406kcal0.7g0.2g45.5g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g40g146kcal1.4g31.8g1.4g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g30g93kcal3.3g18g2.1g8.4g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3316g4160kcal42.6g713g110g70.8g
Valittu annoskoko1658g2080kcal21.3g356.5g55g35.4g
Annoskoko puolitettuna829g1040kcal10.7g178.3g27.5g17.7g
Arvot/100g100g126kcal1.3g21.5g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905