Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki83g47kcal7.1g4.2g0.2g0g
Hermesetas -neste1.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g74kcal2.2g15.2g0.3g0.8g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Voi 1.1g8.2kcal0g0g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana332g442kcal32.4g45.8g14g1.6g
Valittu annoskoko166g221kcal16.2g22.9g7g0.8g
Annoskoko puolitettuna83g110kcal8.1g11.5g3.5g0.4g
Arvot/100g100g133kcal9.8g13.8g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299517