Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 67g51kcal1.3g10.3g0.1g0.7g
Rasvaton maito viro (Alma)18g6.1kcal0.6g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g149kcal4.4g30.3g0.5g1.5g
Ohrajauho 18g60kcal1.5g11.8g0.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana332g583kcal20.2g106.8g5.8g7.2g
Valittu annoskoko166g292kcal10.1g53.4g2.9g3.6g
Annoskoko puolitettuna83g146kcal5.1g26.7g1.5g1.8g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.2g1.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83369