Marjapiirakkaa

Vatkaa kananmunat ja sokeri , lisää maito, 1 dl öljyä, josta loraus muruseokseen, leseet ja jauhot.

Kaada piirakkapohja leivinpaperin päälle uunipellille, tasoita.

Ripottele päälle marjat, pakastemarjat jäisinä:
Marjojen päälle:
- 2 dl neljänviljanhiutaleita, joihin lisään fariinisokeria tai tavallista sokeria ja tuosta taikinaan tulevasta öljystä lorautan tilkan tämän muruseoksen joukkoon.

Uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Tarjolle vielä vähän lämpimänä - kevyt vaniljajäätelöä päälle.

(esim. 50 g jäätelöä = 70 kcl)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 13g16kcal1.4g0g1.2g0g
Sokeri 17g69kcal0g17g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 20g9kcal0.6g1g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g81kcal0g0g9g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g5g16kcal0.9g2.1g0.4g0.9g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl26g96kcal3.1g19.2g0.5g0.9g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Puolukka 25g10kcal0.1g1.7g0.1g0.6g
Mustikka metsä- 40g18kcal0.2g2.6g0.2g1.3g
Neljänviljanhiutale 6g20kcal0.6g3.5g0.2g0.7g
Fariinisokeri3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana332g702kcal14g102.4g23.8g8.8g
Valittu annoskoko166g351kcal7g51.2g11.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna83g176kcal3.5g25.6g6g2.2g
Arvot/100g100g211kcal4.2g30.8g7.2g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103260