Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g75g82kcal18g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Margariini 80% keskiarvo3.7g27kcal0g0g3g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g62g69kcal1.9g2g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana332g369kcal40.4g6.4g20.6g0.8g
Valittu annoskoko166g184kcal20.2g3.2g10.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna83g92kcal10.1g1.6g5.2g0.2g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310486