Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g9g30kcal1g5.9g0.2g1.1g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)9g33kcal1.1g6.4g0.3g0.3g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g9g32kcal1g6.8g0.4g0.5g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g9g33kcal0.7g7g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g314kcal7.6g52.2g9g3.8g
Valittu annoskoko166g157kcal3.8g26.1g4.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna83g79kcal1.9g13.1g2.3g1g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.7g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126874