SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g24g14kcal0.4g3.1g0g0.2g
Palsternakka 4.7g3kcal0g0.6g0g0.2g
Purjosipuli 6.6g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g7.5g19kcal1.1g0.3g1.5g0g
Valkoviini, kuiva, 12%6.6g5.5kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Soijakastike 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g96kcal3.4g9.8g3.4g1g
Valittu annoskoko166g48kcal1.7g4.9g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna83g24kcal0.9g2.5g0.9g0.3g
Arvot/100g100g29kcal1g2.9g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153499