Jauheliha-kaalipaistos (vhh)

400g jauhelihaa
puolikas keräkaali
2 punaista chiliä
4 valkosipulin kynttä
30g voita
öljyä paistamiseen

(Chilin ja valkosipulin määrä makuasioita.)

Paista jauheliha öljyssä ja mausta.

Lisää ruskistuneeseen jauhelihaan silputtu kaali ja chili sekä puserra joukkoon valkosipuli.

Hauduta kannen alla noin 15min ja lisää voi.

Variaatioita:

- Syö turkkilaisen jogurtin kanssa, lievittää myös tulisuutta.

- Voin voi lisätä myös ennen haudutusta ja voin määrällä voi säädellä tulisuutta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 532 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 63g138kcal10.9g0g10.6g0g
Keräkaali, 100g78g19kcal0.9g2.7g0.2g1.6g
Chili paprika punainen14g5.6kcal0.3g1.3g0g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g476kcal24.8g8.8g38g3.4g
Valittu annoskoko166g238kcal12.4g4.4g19g1.7g
Annoskoko puolitettuna83g119kcal6.2g2.2g9.5g0.9g
Arvot/100g100g143kcal7.5g2.6g11.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214472