Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali66g14kcal0.8g2.3g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika punainen 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön1.6g11kcal0g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g2.3g19kcal0g0g2.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha47g78kcal8.9g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana332g258kcal20g6.6g14.6g3.2g
Valittu annoskoko166g129kcal10g3.3g7.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna83g65kcal5g1.7g3.7g0.8g
Arvot/100g100g78kcal6g2g4.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244737