Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 3.8g11kcal0.3g2.1g0.1g0.5g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vehnälese 1.9g4.3kcal0.2g0.3g0.1g0.7g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki39g22kcal3.3g2g0.1g0g
Emmental juustoraaste valio23g91kcal6.8g0g7g0g
Purjosipuli 6.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 16g27kcal4.5g0g1g0g
Broilerifilee, uunissa 10g15kcal3.1g0g0.2g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)31g22kcal1.2g3.7g0.2g0g
Banaani, kuorittu 11g10kcal0.1g2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g461kcal43.6g22g21g3.2g
Valittu annoskoko166g231kcal21.8g11g10.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna83g115kcal10.9g5.5g5.3g0.8g
Arvot/100g100g139kcal13.1g6.6g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257687