Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 13g95kcal0.2g0.1g10.6g0g
Tattarijauho, Myllynparas6.8g23kcal0.9g4.6g0.1g0.4g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 6.3g22kcal0.3g4.8g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Parsakaali brokkoli 42g15kcal1.9g0.8g0.1g1g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g16g25kcal2.7g0.2g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio21g29kcal0.6g1.4g2.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 26g17kcal0.8g1.3g0.9g0g
Kaurajauho 5.7g22kcal0.8g3.3g0.4g0.6g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 13g8.9kcal0.4g0.6g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana332g561kcal21.4g34.8g37g4.2g
Valittu annoskoko166g280kcal10.7g17.4g18.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna83g140kcal5.4g8.7g9.3g1.1g
Arvot/100g100g169kcal6.4g10.5g11.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712