Broccolimix-katkarapugratiini mascarponejuustolla

Puolet eli 125 g mascarpone-juustopaketista
1 kasvisliemikuutio
1-1,5 dl maustamatonta jugurttia
1 kg broccolimix-pakastetta
1 pussi valkosipuli-yrtti katkarapuja
1,5 dl/150 g juustoraastetta pinnalle

1. Sulata mascarponejuusto ja kasvisliemikuutio miedolla lämmöllä kattilassa.

Sekoita mukaan maustamatonta jugurttia.

2. Kaada puolet broccolimixistä korkeaan uunivuokaan, pippuria myllystä päälle.

Lisää sitten marinoidut katkaravut, ja niiden päälle loput mixistä sekä pippurirouhetta myllystä ja lopuksi liruuttele päälle juustoseos sekä viimeiseksi juustoraaste.

3. Paista uunissa 225 asteessa n. 30-40 min.

Nestettä tulee tässä versiossa enemmän vuoan pohjalle kuin pelkästään mascarponegratiini-reseptissä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g13g57kcal0.5g0.3g6g0g
Broccoli mix (X-tra), annos 250g104g37kcal2.6g3.7g0.5g2.6g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.4g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Maustamaton jogurtti (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 100g13g7.6kcal0.5g0.6g0.3g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g16g50kcal3.6g0g3.6g0g
Valkosipuliyrtti katkarapu (Rainbow), annos 100g19g13kcal2.3g0.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g336kcal19.2g10.2g22g5.2g
Valittu annoskoko166g168kcal9.6g5.1g11g2.6g
Annoskoko puolitettuna83g84kcal4.8g2.6g5.5g1.3g
Arvot/100g100g101kcal5.8g3.1g6.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368945