Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g4.4g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.6g23kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g2.2g3.1kcal0.3g0.3g0.1g1.1g
Vehnänalkio 1.1g3.9kcal0.3g0.3g0.1g0.2g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki81g45kcal6.9g4g0.2g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss22g7.5kcal0.2g0.9g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g306kcal29g21.2g11.2g4.6g
Valittu annoskoko166g153kcal14.5g10.6g5.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna83g77kcal7.3g5.3g2.8g1.2g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.4g3.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983