Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 9g27kcal1.7g0.2g2.2g0g
Tomaatti 15g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 5g6.2kcal0.5g0g0.4g0g
Makaroni, tumma 22g79kcal3g14.4g0.7g1.3g
Porkkana 7.3g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Soijarouhe, vaalea 4.4g17kcal1.7g2g0.1g0.4g
Atria kevyt jauheliha29g50kcal5.5g0g2.9g0g
Sipuli 15g4.4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g401kcal25.6g36.6g15.2g4.6g
Valittu annoskoko166g201kcal12.8g18.3g7.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna83g100kcal6.4g9.2g3.8g1.2g
Arvot/100g100g121kcal7.7g11g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964