Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g33g105kcal4.5g19g1g2.7g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g44g56kcal6.5g0g3.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 19g8.1kcal1.9g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen55g18kcal1.8g2.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana332g444kcal31.2g44.2g16.6g5.6g
Valittu annoskoko166g222kcal15.6g22.1g8.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna83g111kcal7.8g11.1g4.2g1.4g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.3g5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68754