Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty69g51kcal1.3g10.7g0.1g0.7g
Kurpitsa 27g4.3kcal0.2g0.5g0g0.5g
Sipuli 12g3.7kcal0.2g0.6g0g0.2g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g2.8g13kcal0g0g1.4g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g26g5.3kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr28g28kcal3.4g0.7g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g211kcal10.6g27g5.8g3.6g
Valittu annoskoko166g106kcal5.3g13.5g2.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna83g53kcal2.7g6.8g1.5g0.9g
Arvot/100g100g64kcal3.2g8.1g1.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195633