Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen56g78kcal10.7g0g3.9g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g7g7.7kcal0.4g1.5g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kukkakaali 70g17kcal1.3g1.5g0.2g1.6g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g21g76kcal5.9g0.4g5.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.5g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g407kcal37.2g8.2g24.2g3.6g
Valittu annoskoko166g204kcal18.6g4.1g12.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna83g102kcal9.3g2.1g6.1g0.9g
Arvot/100g100g122kcal11.2g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349