Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 72g248kcal7.4g50.7g0.9g2.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 56g36kcal1.8g2.7g1.9g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%22g62kcal6.5g0.6g3.8g0g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g924kcal31.6g110.2g38.2g5g
Valittu annoskoko167g462kcal15.8g55.1g19.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna83g231kcal7.9g27.6g9.6g1.3g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33.1g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531