Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g50g79kcal10.9g0g3.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 75g57kcal1.4g11.6g0.1g0.7g
Porkkana 15g4.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Purjosipuli 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Maustepippuri, annos 1g1g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.5g1.2kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g296kcal26g26.6g7.2g3.2g
Valittu annoskoko167g148kcal13g13.3g3.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna83g74kcal6.5g6.7g1.8g0.8g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8g2.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120839