Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g82g186kcal15.5g0g13.9g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g11g31kcal0.9g5.6g0.6g1.1g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g41g27kcal1.3g2g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.5g0g1.3g0g
Korppujauho (X-tra)20g78kcal2.7g15.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g677kcal43.8g46.2g35.2g2.2g
Valittu annoskoko166g339kcal21.9g23.1g17.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna83g169kcal11g11.6g8.8g0.6g
Arvot/100g100g203kcal13.2g13.9g10.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519