Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 20g67kcal2g13.7g0.2g0.7g
Margariini 60%, keskiarvo 15g80kcal0g0.1g9g0g
Juusto, keskiarvo 30g105kcal7.5g0.1g8.3g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 30g10kcal0.9g1.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.1g0.1g2.5g0g
Tonnikala öljyssä 23g43kcal6.1g0g2g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 24g25kcal0.8g4.3g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g733kcal40.8g39.6g44.6g2.8g
Valittu annoskoko167g366kcal20.4g19.8g22.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna83g183kcal10.2g9.9g11.2g0.7g
Arvot/100g100g220kcal12.3g11.9g13.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453