Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)23g124kcal0.2g0.2g13.5g0g
Sokeri 5.3g21kcal0g5.3g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl8.7g12kcal1.1g0g0.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai34g120kcal4.1g24.3g0.7g1g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio30g99kcal2.1g3.9g8.1g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g23g63kcal0.6g0.8g6.3g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl26g35kcal3.4g0.1g2.2g0g
Sokeri 13g52kcal0g12.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g1080kcal23g102.2g63g2g
Valittu annoskoko167g540kcal11.5g51.1g31.5g1g
Annoskoko puolitettuna83g270kcal5.8g25.6g15.8g0.5g
Arvot/100g100g324kcal6.9g30.7g18.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238259