Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 31g8.1kcal0.5g0.7g0.2g0.9g
Sipuli 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.3g9kcal0g0g1g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g25g63kcal4.8g0g5.5g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g31g34kcal0.7g1g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g230kcal12g3.6g19.6g1.8g
Valittu annoskoko167g115kcal6g1.8g9.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna83g58kcal3g0.9g4.9g0.5g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246891