Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 94g183kcal17.5g0g12.7g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)28g51kcal5.3g0g3.1g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g5.2g6.3kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Tomaattimurska 19g5.5kcal0.1g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g550kcal51.2g2.8g36.8g1g
Valittu annoskoko166g275kcal25.6g1.4g18.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna83g138kcal12.8g0.7g9.2g0.3g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164