Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g7.1g4.3kcal0.9g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 57g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 92g316kcal9.4g64.4g1.1g3.2g
Oliiviöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g710kcal20.6g129g10.2g6.4g
Valittu annoskoko167g355kcal10.3g64.5g5.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna83g178kcal5.2g32.3g2.6g1.6g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414