Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 103g147kcal12.9g0.3g10.5g0g
Tonnikala vedessä 19g20kcal4.2g0g0.3g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)7.5g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)19g62kcal5.1g0g4.5g0g
Tomaatti, tuore19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g470kcal44.8g3.2g31g0.8g
Valittu annoskoko167g235kcal22.4g1.6g15.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna83g118kcal11.2g0.8g7.8g0.2g
Arvot/100g100g141kcal13.5g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388