Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g68g57kcal0.7g12.4g0.3g1.2g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g23g138kcal4.7g1.6g12.6g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g7.5g30kcal1.5g3.9g0.9g2.4g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g1.9g5.4kcal0g0.2g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g3.7g0kcal0g3.7g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti2.6g13kcal0.7g0.9g0.8g0.7g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g6.4g34kcal0.3g3.3g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g678kcal26.4g53.6g41.6g8.6g
Valittu annoskoko167g339kcal13.2g26.8g20.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna83g170kcal6.6g13.4g10.4g2.2g
Arvot/100g100g204kcal7.9g16.1g12.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441520