Kaalilaatikko (ei riisiä)

Laita paistinkasariin puolet öljystä ja kuullota siinä pilkottu sipuli ja valkosipuli.

Lisää joukkoon jauhelihat ja mausta suolalla, mustapippurilla ja meiramilla.

Siirrä lihat uunivuokaan.

Suikaloi kaali ja pilko paprikat ja paista pannulla (lisää loput öljyt) kunnes kaali on hiukan pehmennyt (voi antaa hautua kannen alla n. 10 min).

Mausta kaaliseos siirapilla.

Sekoita kaali-paprika sekoitus lihoihin ja kaada päälle 1 l lihalientä.

Paista uunissa 200 asteessa 1 tunti (jottei pinta pala, voi vuoan päälle laittaa vaikka leivinpaperin).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 1.6g4.9kcal0g1.2g0g0g
Keräkaali, 100g82g20kcal1g2.8g0.2g1.7g
Paistijauheliha 10%66g112kcal13.1g0g6.6g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g3.1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Paprika, punainen5.5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana334g325kcal28.8g9.8g18.4g3.8g
Valittu annoskoko167g162kcal14.4g4.9g9.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna83g81kcal7.2g2.5g4.6g1g
Arvot/100g100g97kcal8.6g2.9g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330436