Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta33g49kcal6.6g0g2.6g0g
Parsakaali brokkoli 17g5.9kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.4g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g12g4.1kcal0.3g0.6g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana334g125kcal15.6g3.2g5.6g1.4g
Valittu annoskoko167g63kcal7.8g1.6g2.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna83g31kcal3.9g0.8g1.4g0.4g
Arvot/100g100g38kcal4.7g1g1.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332572