Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 25g30kcal5.3g0g1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g1.9g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Maissi, pirkka4.4g5.4kcal0.1g1.1g0g0.1g
Papu, ohut vihreä, pirkka6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Lehtiselleri 2.5g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl2.5g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.6g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 81g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%9g15kcal0.3g0.3g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana334g182kcal13g12.8g8.4g1.8g
Valittu annoskoko167g91kcal6.5g6.4g4.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna84g46kcal3.3g3.2g2.1g0.5g
Arvot/100g100g55kcal3.9g3.8g2.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153942